Çocuğu Olacağını Öğrenince Kalp Krizi Geçirip Ölen Öğretmenin Kızı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Okul öncesi öğretmeni olan Leyla Kahraman, çocuğu olacağını eşine haber vermiş, eşi kutlama yaparken hayatını kaybetmişti. Talihsiz kadının dünyaya getirdiği çocuğu da 1,5 yaşında trafik kazasında yaşamını yitirdi.

13.07.2019-17:15 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-17:09) Çocuğu Olacağını Öğrenince Kalp Krizi Geçirip Ölen Öğretmenin Kızı Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Ordu'da vazife yapan okul öncesi öğretmeni Leyla Kahraman, 7 senelik çocuk özleminin sonrasında Kasım 2017'de, 4 aylık hamile olduğunu haber alınca, bunu sınıf öğretmeni olan eşi Mutlu Kahraman'a söyledi. Eşinin verdiği müjde ile sevinç yaşayan Mutlu Kahraman, akşam arkadaşlarıyla kutlama yemeğine gitti. Yemek dönüşü evde kalp krizi geçiren Mutlu Kahraman, çağırılan sağlık biriminin bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

EŞİNİN İSMİNİ VERDİ

Leyla Kahraman, eşinin ölümünün ardından memleketi Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde tayin edildi, burada bir kız bebek doğurdu. Kahraman, kızına eşinin adının verdi.

KAZADA ÖLDÜ

Leyla Kahraman (37), bu sabah kızı ve annesini alarak Kastamonu'ya gitmek için yola çıktı. Leyla Kahraman idaresindeki 53 EB 272 plakalı araç, Karaçomak Barajı mevkiinde yol kenarında park halinde bulunan TIR damperine arkadan çaptı.

ANNEANNESİNİN KUCAĞINDAYDI

Kazada, sürücü Leyla Kahraman ile yanındaki koltukta oturan annesi Pakize Çelik (61) ve kucağında olan Ülkü Mutlu Kahraman yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Ülkü Mutlu Kahraman, doktorların bütün müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Anneanne Pakize Çelik'in de durumunun ağır olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal