CHP'lilerin WhatsApp Grubunda Yaptığı İhanet Konuşmaları Deşifre Oldu

31 Mart Yerel Seçimlerinde HDP ile ittifak yapan, HDP'den gelecek destek karşılığında başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği gibi görevlere HDP'nin istediği isimleri getirmeyi planlayan CHP'nin kirli planı bir whatsapp grubundaki konuşmalarla deşifre oldu.

30.03.2019-01:28 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-15:20) CHP'lilerin WhatsApp Grubunda Yaptığı İhanet Konuşmaları Deşifre Oldu

CHP'lilerin ihanet konuşmalarını yaptığı WhatsApp grubundaki konuşmalar deşifre oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun strateji toplantısına katıldığını belirten bir partili WhatsApp grubundaki partililere İmamoğlu'nun kendilerine ''HDP ile ittifak içindeyiz. Kazandığımız ilçeleri birlikte yöneteceğiz.'' ifadelerini kullandığını belirtiyor.

Yapılan ittifak açıklamasının ardından bir partilinin ''Partinin anahtarını PKK'ya verdiniz'' şeklindeki tepkisine parti görevlileri tarafından skandal cevaplar veriliyor.

Tepki gösteren partiliye yazılan cevaplar, Erdoğan düşmanlığının Atatürk'ün kurduğu CHP'yi nasıl bir konuma getirdiğini gözler önüne seriyor. Bir partili gruptaki tartışma ile ilgili ''Gerekirse Apo gelsin yönetsin Silivri'yi. Ama İstanbul'u biz alacağız'' şeklinde skandal ifadeler kullanıyor.

Başka bir partili ise eleştiriye ''Dağdakiler mi gelsin yönetsin AK Parti'mi derseniz, dağdakiler hatta Kandil'dekiler gelsin yönetsin'' şeklinde inanılmaz ifadelerle cevap veriyor. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal