CHP'li Yalova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın Hibe Ettiği Bisikletleri Seçim Çalışmalarında Dağıttı

CHP'li Yalova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın 3 sene önce belediyeye hibe ettiği 2 bin bisikleti, üzerine "Yalova Vefasıyla Güzel" yazarak, seçim çalışmaları kapsamında dağıttı.

27.03.2019-15:32 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-16:00) CHP'li Yalova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın Hibe Ettiği Bisikletleri Seçim Çalışmalarında Dağıttı

CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın, Sağlık Bakanlığı'nın 3 sene önce hibe olarak verdiği 2 bin bisikleti çocuklara vermeyip üstüne kendi adını yazarak seçim malzemesi olarak kullandığı öne sürüldü. Traktör römorklarıyla taşınırken görüntülenen bisikletlerin Sağlık Bakanlığı'nın logosu olmasına karşın üstüne "Yalova Vefasıyla Güzel" biçiminde yazı yazılması dikkat çekti.

Söylentiye göre, hacizli makam aracıyla gündeme gelen ve borç batağındaki CHP'li Yalova Belediyesi'nin Başkanı Vefa Salman, bu defa yürekleri sızlatan farklı bir olayla gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı'nın 3 sene önce bisiklet yolu mesafesi karşılığında belediyeye hibe ettiği bisikletleri Yalovalı çocuklara vermeyen CHP'li belediye 3 sene sonra depodan çıkardığı bisikletlere "Yalova Vefasıyla Güzel" yazısını ilave edip oy avına çıktı.

BİSİKLETLERİ 3 YIL DEPODA SAKLAMIŞLAR

Sağlık Bakanlığı, ülke çapında bisiklet kullanımını arttırmak için devreye aldığı proje çerçevesinde, inşa edilecek olan her 1 metre bisiklet yolu sözüne karşılık bir bisiklet hibe etti. Aynı protokolü CHP'li Yalova Belediyesi de 3 sene önce imzaladı. Bakanlık da protokol karşılığında Yalova Belediyesi'ne yaklaşık 2 bin bisiklet hibe etti. Gelen bisikletler 3 sene depoda tutuldu.

SKANDALI AK PARTİ İL BAŞKANI ORTAYA ÇIKARDI

Skandalı AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar fark etti. Salman'ın söz verdiği bisiklet yollarını da yapmadığını söyleyen Bağatar, "Vefa Salman, gönderilen bisikletlerin Yalova Terminalinde bir depoya atılması emrini verdi. 3 senedir bu depoda bekletilen bisikletler, şimdi ise seçim malzemesi yapılıyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi kolları sıvayan başkan, bisikletlerin üstüne "Yalova Vefa'sıyla güzel" yazdırdı. Salman, adının yazılı olduğu bisikletleri şimdi seçim çalışmaları ve oy toplama için dağıtmaya hazırlanıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal