CHP'li Taşçıer'in Ankapark İddiasına Melih Gökçek'ten Sert Cevap

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer'in Ankapark'ın seçim öncesi şov için açılacağı iddiasına Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten cevap geldi. Gökçek, "Sen de geleceksin Gamze hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın" dedi.

15.01.2019-10:29 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-10:23) CHP'li Taşçıer'in Ankapark İddiasına Melih Gökçek'ten Sert Cevap

Ankara'daki Ankaparak'ın yerel seçim öncesi açılacağını ifade eden CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer "Şov yapmak için halkın hayatını tehlikeye sokacaklar" dedi.

'ATLI KARINCAYA ÖZHASEKİ, ÇARPIŞAN ARABAYA GÖKÇEK BİNSİN'

Taşcıer, sözlerini "Atlı karıncaya Mehmet Özhaseki, çarpışan arabalara Melih Gökçek binsin, kendileri test etsin" diye devam ettirdi.

CHP'li Taşcıer'in sözleri tartışma yaratırken; AK Partili Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Taşcıer'e tepki gösterdi.

GÖKÇEK: PİSLİK ATMAYA BAŞLADILAR

"CHP'yi şimdiden telaş sardı" diyen Gökçek, şahsi sosyal medya sayfasından paylaştığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Ankapark Mart'ta açılınca, Ankara Ankapark'ı görünce, Ankara'nın çocukları ve gençleri Ankapark için söyledikleri dolayısıyla CHP'yi öpecek. Panik başladı, pislik atmaya başladılar. Amaç Ankapark'ı gezmesin.

'MAHKEMEDE İSPATA HAZIR OL'

Sen de geleceksin Gamze hanım. Görünce çatır çatır çatlayacaksın. Bizim yaptıklarımıza sizin hayalleriniz yetmez. Duyuma göre asılsız iddia ile, halkı panikletmen dolayısıyla, işletmeciler seni mahkemeye veriyormuş. Milletvekili maaşları da gitti. Mahkemede ispata hazır ol.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal