CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kendi Afişini Kapatan Ağaçları Kestirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında bir binanın cephesine afişini astırdı. Ancak ağaçların afişi kapattığını fark edilmesi üzerine belediye ekipleri birçok ağacı kesti.

13.02.2019-09:03 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-08:55) CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kendi Afişini Kapatan Ağaçları Kestirdi

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu skandala bir harekete imza attı. Çerçioğlu yerel seçim çalışmaları çerçevesinde astırdığı bir afişin daha iyi görünebilmesi için önündeki ağaçları kestirdi.

Edinilen bilgiye göre Nazilli ilçesinde İstiklal Mahallesi, Ordu Caddesi üstündeki bir binanın dış cephesine belediye personeli tarafından Çerçioğlu'nun seçim propaganda afişi asıldı. Afiş asıldıktan sonra cephesindeki ağaçların afişin önünü kapattığının görülmesi ardından buradaki birçok ağaç kesildi.

AK PARTİ MKYK ÜYESİ'NDEN GEZİ ÇIKIŞI

Olaya itiraz eden mahalle sakinleri ve zabıta personeli arasında gerginlik oldu. AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Gezi eylemleri döneminde Aydın'daki gösterilerde en ön sıralarda boy gösteren hanımefendi, kendi çıkarı için şimdi kaç ağaç kestiğini söylesin" dedi.

Bu arada Aydın Büyükşehir Belediyesi Hukuk Daire Başkanlığı ise söz hususu yerde ağaç kesiminin olmadığını öne sürdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal