CHP'li Aday Öcalan' Özgürlük İstemiş

Yerel seçimlerde CHP'nin Antalya aday adaylarından olan Abdülbaki Karaağaç 2014 yılında yaptığı açıklamada Öcalan'ın derhal serbest bırakılması gerektiğini söylemiş.

15.03.2019-16:13 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-15:49) CHP'li Aday Öcalan' Özgürlük İstemiş

2012 yılında BDP Antalya il başkanı olan Abdülbaki Karaağaç yaptığı açıklamada Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999'da yakalanmasının 15. yılında bir açıklama yaparak Öcalan'ın serbest bıraklması gerektiğini söylediği video ortaya çıktı.

ÖCALAN'IN YAKALANMASINI KOMPLO OLARAK GÖRDÜĞÜNÜ DİLE GETİRDİ

Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'ın uluslararası bir komplo ile yakalandığını ve kürt sorununu çözmek için Öcalan'ın muhakkak serbest kalması gerektiğini savunan Karaağaç Öcalan'ı Kürt halkının lideri olarak lanse etti.

Aday Abdülbaki Karaağaç'ın kardeşi Abdülhadi Karaağaç'ın  terör örgütünün bir mensubu olark gri lisetede arandığı öğrenildi.

PERVİN BULDAN'IN AÇIKLAMASI İLE BAĞDAŞAN ADAYLIK

HDP'nin bazı şehirlere aday koymayacağını ancak meclis üyeliklerinde adaylarının yer alacağını söyleyen Buldan'ın bu sözü CHP Antalya Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Abdülbaki Karaağaç gibi bir çok ismin HDP'Den değil CHP'den aday olduğunun kanıtı niteliğinde.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal