CHP'den İstifa Edip İYİ Parti'ye Geçen 15 Milletvekili Yeniden CHP'ye Dönecek

CHP'den istifa edip İYİ Parti'ye katılan ve İYİ Parti'nin seçime girmesini sağlayan 15 milletvekilinin yeniden CHP'ye katılacakları öğrenildi. Bu dönüşün en geç Cuma günü olması bekleniyor.

09.05.2018-19:00 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-19:02) CHP'den İstifa Edip İYİ Parti'ye Geçen 15 Milletvekili Yeniden CHP'ye Dönecek

CHP'den istifa ederek İyi Parti'ye geçen ve bu partinin TBMM'de grup kurmasına imka sağlayan 15 milletvekilinin, tekrar CHP'ye geçmesi hususunda yeni bir gelişme oldu.

15 VEKİL CHP'DEN TEKRAR ADAY GÖSTERİLECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 vekilin partiye geri gelmesi için talimat verdiği bildirildi. Bu kapsamda, 15 milletvekilinin yarın ya da cuma günü İyi Parti'den istifa ederek CHP'ye katılacağı öğrenildi. Milletvekillerinin partiye dönüşünün TBMM'de yapılacak bir törenle duyurulacağı açıklandı. Kılıçdaroğlu'nun 15 vekili tekrar CHP listelerinden aday göstermesi bekleniyor.

"GENEL BAŞKANIMIZ NE ZAMAN KARAR VERİRSE DÖNERİZ"

15 vekilden bazıları Milliyet'e yaptığı açıklamada, "Biz genel başkanımızın emriyle bir demokrasi görevini üstlendik. Seçimlere katılması engellenmek istenen bir partiye destek verdik. Hiçbirimiz şahsi ikbal peşinde deil. Bu nedenle hiçbirimiz 'ne zaman CHP'ye döneceğiz' diye sormuyoruz. Genel Başkanımız ne zaman karar verirse o zaman partimize döneriz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal