CHP'den Erken Seçim Açıklaması Geldi! Talepte Bulunacaklar Mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Torun, "Bizim bir erken seçim isteğimiz yok. Türkiye'nin problemlerinin çözümüne katkı sağlayacağız" dedi.

27.06.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-13:41)

23 Haziran'da gerçekleştirilen İBB seçiminde İstanbul halkının haksızlığa karşı bir yanıt verdiğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "16 milyon İstanbullu hemşehrimiz gerçekten hakkı ve hukuku savunarak, adalete olan saygısı ve demokrasiye olan bağlılığıyla elini vicdanına koydu ve Ekrem İmamoğlu'nu açık oy farkıyla belediye başkanı yaptı. Kazanan 16 milyon İstanbulludur. Kazanan vicdandır, bu ülkeye adalet duygusuyla bağlı olan insanlardır" dedi.

"EKONOMİK KRİZİN İÇERİSİNDEYİZ"

Torun, öncelikli amaçlarının CHP'li belediyelerin başarılarını artırmak olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

Bizim bir erken seçim isteğimiz yok. Türkiye'nin problemlerinin çözümüne katkı sağlayacağız. Bizim temel amacımız öncelikle yereldeki başarımızı daha üst noktaya çekerek ülkenin problemlerine odaklanmak. Çünkü ekonomik krizin içindeyiz. Artık mutfakta yangın var, bunu görmek zorundayız. Ülkede önemli problemlerimiz var. Dış politika artık idare edilemeyior. Dış politikada bilinmez bir yöne doğru gidiyoruz. Ülkenin tarımda ve eğitimde de önemli problemleri var. Biz artık Türkiye'nin problemlerine odaklanıp çözüm yolunda mutlaka katkı sağamak isteriz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal