CHP'den Adaylığı Geri Çekilen Suat Nezir: Bu Partiyi 3-5 Çakala Teslim Etmeyeceğiz

CHP'nin parti meclisi tarafından İzmir Buca Belediye Başkan adayı olarak Suat Nezir gösterilmişti. İl yönetimi ise ilçe seçim kuruluna başka bir ismi belediye başkan adayı olarak bildirdi. Nezir bu duruma tepki göstererek, "Bu partiyi 3-5 tane çakala, zibidiye teslim etmeyeceğiz, izin vermeyeceğiz." dedi.

19.02.2019-20:40 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-20:26) CHP'den Adaylığı Geri Çekilen Suat Nezir: Bu Partiyi 3-5 Çakala Teslim Etmeyeceğiz

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Binali Gül tarafından, Buca Belediye Başkan Adayı olarak parti meclisinin seçtiği Suat Nezir'in yerine meclis üyesi Erhan Kılıç'ın ismi ilçe seçim kuruluna verildi.

PARTİ BİNASINA GELDİ

Suat Nezir, aday olarak bildirilmemesi üzerine partililerle seçim kurulunun bulunduğu Serdar Yereli Kapalı Spor Salonu'na geldi. Yetkililerden bilgi alan Nezir, daha sonra merkez seçim bürosuna gidip partililere ve basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BU PARTİYİ 3-5 ÇAKALA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Ailesinin kendisine her zaman namusuyla gururuyla yaşamasını öğütlediğini belirten Nezir, "Biz baronlarla değil halkla yola çıktık, onlarla devam edeceğiz. Bundan sonra da böyle olacak. Bizi 3-5 tane zibidi yolumuzdan çeviremeyecek. Parti 3-5 kişinin elinde değil. Bu parti Kemal Atatürk ve Kuvayımilliye anlayışıyla kuruldu. Bu partiyi 3-5 tane çakala teslim etmeyeceğiz, izin vermeyeceğiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal