Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

CHP'de Yeni Dönem: Gel Buraya

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'li partililerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret edip mozoleye çelenk bıraktı. İnce, mozolenin başında dua okudu.

08.05.2018-14:05 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-13:52)

CHP'DE YENİ DÖNEM GEL BURAYA GÜLSÜM

Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partililerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret edip mozoleye çelenk bıraktı. İnce, mozolenin başında ellerini açarak dua okudu.

Ardından anı fotoğrafı çekimi amacıyla Anıtkabir’den dışarıya çıkıldı. Burada Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, “Gülsüm yanıma gel” diyerek İsmet İnönü’nün torunu Gülsüm Bilgehan’ı yanına çağırdı.

GEL BURAYA DÖNEMİ GEL BURAYA MUHARREM İLE BAŞLADI

Çatı aday formülünden vazgeçen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partideki rakibi Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanlığına aday göstermiş, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanının, “Eski öğretmen, yeni politikacı, Sayın Muharrem İnce, gel bakalım buraya!” şeklinde yaptığı takdimi tüm kamuoyu tarafından eleştirilmişti. Fakat ne Muharrem İnce ne Kemal Kılıçdaroğlu bu durumdan rahatsız olmamıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı genel seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce’nin olacağını ilan etmişti. O dakika itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını başlatamaya karar vermiş ve bir çok yere ziyaretlere başlamıştı.

Seçim çalışmalarına Yalova’da başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, burada ailesini ziyaret etmesinin ardından ilk seçim mitingini icra etmişti. Seçim vaatlerine de aynı şekilde ilk mitingi olan Yalova mitinginde açıklamıştı

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;