CHP'de Para Kavgası! Bize Bakmıyorlar

Muhalif kanalların maddi zorluklar çektiğine vurgu yapan gazeteci Ayşenur Arslan, CHP'li belediyeleri eleştirdi.

12.07.2018-13:39 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-13:44)

Halk TV'de yer alan Medya Mahallesi programıyla izleyicinin karşısına çıkan Ayşenur Arslan, herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı. Arslan, Cumhuriyet Halk Parti’li (CHP) belediyeleri sert sözlerle eleştirdi.

"TARKAN KONSERİ YAPIYORLAR..."

CHP’li belediyelerin muhalif kanallara destek olması gerektiğine vurgu yapan gazeteci Ayşenur Arslan, "Halk TV'nin nasıl güçlüklerle ayakta olduğunu ben biliyorum. Başta CHP'nin belediyeleri bile desteklemiyor. Yani CHP'nin belediyeleri bu kanalların yaşaması için bir şey yapmıyor. Tarkan konseri yapıyorlar. Milyon dolarlar veriyorlar bir şeylere ama televizyonların yaşaması için hiçbir şey yapmıyorlar" şeklinde konuşarak CHP’li belediyeleri eleştirdi.

CHP İÇİNDE KAVGA

CHP içerisinde 24 Haziran seçimlerinde büyük hesaplaşmalar ortaya çıktı. Genel başkanlıktan, medyaya kadar uzanan tartışma alanlarında herkes kendi menfaatlerinin peşine düştü. Muharrem İnce’nin genel başkanlığa göz kırpması CHP içerisinde tartışma yaratmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeyeceğini ifade ederek bu isteğe olumsuz cevap vermişti.

Yine CHP şemsiyesi altında medyada tartışmalar yaşanmaya başladı. CHP’nin muhalif medyaya maddi destek bulunmaması muhalif gazetecilerin canını sıktı. 24 Haziran mağlubiyetinden sonra bu can sıkıntısının ortaya çıkması ise kimse için şaşırtıcı olmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aaşğı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal