CHP'de Deprem Etkisi Yaratacak Gelişme

Gazeteci Ahmet Hakan, CHP'de Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceği haberlerini güçlü bir istihbarata dayandırarak açıkladı.

26.06.2018-09:51 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-09:44)

24 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) büyük bir hezimete uğradı. TBMM’de Cumhur İttifakı'nın 300'ün üzerinde sandalye sahibi olmamasını hedefleyen CHP hem bu planında hem de Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanlığı seçiminde 2. tura bırakma planında başarısız oldu.

Fakat Muharrem İnce'nin yüzde 30'un üzerinde bir oy oranı alarak ‘başarı’ göstermesi parti içerisinde tek olumlu sonuç olarak yorumlanıyor. Bu nedenle kulislerde Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığı konuşulmaya başladı.

İNCE GENEL BAŞKAN OLMAK İSTİYOR

Muharrem İnce, dün yaptığı basın toplantısında seçim mağlubiyetini kabul etmiş, CHP Genel Başkanlığı'nı istediğine dair de satır aralarında sinyal vermişti. Bu esnsda Ankara'dan da Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edebileceği işlemleri yayılmaya başlandı.

MİLLETVEKİLLERİ İSTİFASINI İSTEDİ

24 Haziran yenilgisi sonrası çatırdamaların başladığı partide Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini ifade eden milletvekilleri de açıklamalarda bulundu. Partinin yönetiminde değişim bekleyen milletvekilleri partide isyan bayrağı açmış durumda.

"İYİ HABER KAYNAKLARINDAN OLMASA SÖYLEMEM"

Dün CNN Türk canlı yayınında gazeteci Ahmet Hakan bu istifa tartışmaları ve iddiaları ilgili olarak, "Ankara'dan iyi haber alan gazeteci dostların bana Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın istifa edebileceğini söylüyorlar. İhtiyatla karşılansın, sadece bir duyum bu. Yarın Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edebileceği söylentisi. İyi haber alan kaynaklardan almasam asla söylemem’’ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal