CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Adayı Olması Düşünülen İdris Naim Şahin'e Kötü Haber

CHP ve İYİ Parti'nin ortak Ordu adayı olması düşünülen İdris Naim Şahin'e CHP'den veto geldi. CHP Ordu teşkilatı Şahin'e destek vermeyeceklerini açıkladı.

10.01.2019-11:19 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-11:10) CHP ve İYİ Parti'nin Ortak Adayı Olması Düşünülen İdris Naim Şahin'e Kötü Haber

Çatı aday olarak İyi Parti ve CHP'nin desteği ile Ordu'dan belediye başkan adayı olmak isteyen İdris Naim Şahin'e kötü haber geldi.

"HİÇBİR ZAMAN HALKTAN KOPMAMIŞ SİYASET ADAMI"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "İdris Naim Şahin, Ordu siyasetine damgası vurmuş, birçok meselede değerli hizmetleri olan, gerek bakanlığı sırasında gerekse ardından hiçbir vakit milletten kopmamış, bu manada da Ordu'ya birçok hususta hizmet vermiş değerli bir siyaset adamı. Tabii ki bu dönemde o da değerlendiriliyor. Bu süreç içinde birçok aday adayı gibi onunla alakalı de bir istek var." açıklaması yapmıştı.

Sonrasında CHP sözcüsü Faik Öztrak da görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

ADAY OLMAMASI İÇİN MÜCADELE ETTİLER

Fakat CHP Ordu İl Başkanlığı ve tabanından büyük tepkiler geldi. İdris Naim Şahin'in adylığı ile alakalı açıklamalar yapan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, "Biz olmaması için üst seviyede her türlü mücadeleyi kendi içimizde vermek için çaba harcıyoruz" sözlerini kullanmıştı.

GERİ ADIM ATTILAR

CHP yönetimi de gelen tepkiler ardından geri adım atmak mecburiyetinde kaldı. Meral Akşener'in aday olmasını çok talep ettiği Şahin'e destek verilmeyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal