CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Seçimleri ile Alakalı Son Bilgileri Paylaştı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak İstanbul'daki seçimle alakalı partisinin elindeki son bilgileri paylaştı. Öztrak'ın açıklamasına göre geçersiz oyların yüzde 96'sı sayıldı ve Ekrem İmamoğlu 14 bin 532 oy farkla önde.

09.04.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-12:18) CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Seçimleri ile Alakalı Son Bilgileri Paylaştı

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine yönelik açıklama yaptı. CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun AK Partili Binali Yıldırım karşısında 14 bin 532 oy farkla önde olduğunu söyleyen Öztrak, "Ekrem Bey artık mazbatasını alıp vazifesine başlamalıdır" sözlerini kullandı.

Öztrak'ın açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

Şimdiye dek yapılan sayılarda sonuçları değiştirecek bir mesele ortaya çıkmayacak. Geçersiz oy sandıklarının yüzde 96'sı sayılmış halde. YSK bilgilerine göre de sayın Ekrem İmamoğlu 14 bin 532 oyla önde gözüküyor. Hukuken de vicdanen de sayın Ekrem İmamoğlu'na mazbatasının verilmesinin önünde hiçbir engel yoktur. Şu anda İBB başkanıdır.

"POLİS SİYASİ ALET EDİLDİ"

Bundan böyle kumpaslar sürebilir fakat artık İmamoğlu vazifesine başlamalıdır. AK Parti temsilcileri Büyükçekmece ile alakalı müracatın reddedileceğini anlayınca geri çektiler. Fakat bu sabah çok ciddi feryatlar çıkmaya başladı. İlçe polis kaynıyor arkadaşlar. Polisin siyasete alet edilmesi var. Bazı yerlere polislerin 3 kere gittiği söyleniyor.

"SEÇMENE BAKI YAPIYORLAR"

Ne arıyorlar usulsüz kayıt var mı yok mu? YSK'nın kararları kesin seçmen listeleri kesin. Yapılan şey çok net. Önce sandık kurullarına, ardından ilçe seçim kurullarına baskı yaptılar. İl seçim kurullarına baskı kurdular o da olmadı. Şimdi döndüler seçmene baskı yapıyorlar. Kimsenin Türk polisini vatandaşa korku salmak için kullanmaya hakkı yoktur. Seçim bitti liste üstünden uyuşmazlık çıkarılıyor. Polisler orada, savcılar orada, ne oluyoruz arkadaşlar.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal