CHP Rekor Başvuru Genel Başkan Yardımcısını İsyan Ettirdi

CHP'de kazanma ihtimali yüksek yerlere gerçekleşen rekor sayıda başvuru genel merkezin tarafından uyarı konusu oldu.

20.11.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-15:18) CHP Rekor Başvuru Genel Başkan Yardımcısını İsyan Ettirdi

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından 'İktidar yolunda birlik, beraberlik ve dayanışma' yemeğine katılan 1815 aday adayı ilk defa bir araya geldi. CHP'de aday adaylıklarında bakıldığında garanti yerlere aşırı bir yoğunluk bulunurken, kazanılma ihtimali az olan yerlere başvuru bile gerçekleşmedi. CHP'deki bu vaziyet Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'yı bile isyan ettirdi.

Yemeğe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve çeşitli kademedeki yöneticiler katılım gösterdi.

'GENEL MERKEZ KORİDORLARINDA GEZMEYİN'

Yerel seçimler öncesi aday adaylarına çağrıda bulunan örgüt yönetimlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 'Aday belirlenmesi hiç kimsenin iki dudağının arasında değil. Bu sebeple Ankara´da olmanın, Ankara´da faaliyet göstermenin, Genel Merkez koridorlarında olmanın size getireceği bir avantaj yok. Sizin avantajınız, İzmir´de sevilmenizden, saygı duyulmanızdan geçiyor.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal