CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Doğduğu Ev Kül Oldu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'de doğduğu ev çıkan yangın sonucunda tamamen yandı. Yangının köylülerin yaktığı bir ateşten çıkan kıvılcımlardan meydana geldiği öğrenildi.

27.09.2018-19:45 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-19:37) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Doğduğu Ev Kül Oldu!

Tunceli'nin Nazımiye ilçesine bağlı Ballıca köyünde, köylüler tarafından ateş yakılması neticesinde meydana gelen yangında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyaya geldiği ev ile amcası ve kuzeninin evleri yandı. Yangının kontrol altına alınması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU'NUN DOĞDUĞU EV İLE AMCASI VE KUZENİNİN EVİ KÜL OLDU

Olay, bugün saat 15.30 sularında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyaya geldiği Nazımiye ilçesine bağlı Ballıca köyünde oldu. Bazı köylüler, Kılıçdaroğlu'nun evinin hemen yanında ateş yaktı. Bu esnada kıvılcımlar etraftaki kuru otlara sıçrayınca yangın meydana geldi. Köylülerin bütün uğraşlarına karşın yangın kontrol altına alınamadı ve alevler Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyaya geldiği ev ile 3 evi sardı. Olayın haber verilmesi ardından Nazımiye Belediyesi'ne bağlı 2 itfaiye aracı bölgeye gönderilerek yangına müdahale yapıldı. Birimlerin kontrol altına almaya uğraştığı yangında, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünyaya geldiği ev ile amcası Mehmet Karabulut ve kuzeni Hasan Karabulut'a ait evler ve eklentileri tamemen yandı.

YANGIN UZUN SÜRE KONTROL ALTINA ALINAMADI

İtfaiye birimleri ile beraber köye giderek söndürme çalışmalarına katılan Nazımiye Belediye Başkanı CHP'li Cafer Kırmızıçiçek, yangının bütün uğraşlara karşın şimdilik kontrol altına alınamadığını söyleyerek, Tunceli Belediyesi ile Orman İşletme Müdürlüğü'nden yardım talep ettiklerini bildirdi. Kırmızıçiçek, şöyle konuştu:

"YANGININ ÇEVREDEKİ ORMANLIK ALANA YAYILMAMASI İÇİN ÖNLEM ALDIK"

"Saat 15.30 sularında belediyeye yapılan ihbar neticesinde birimlerimizi Ballıca köyüne gönderdik. Ben de şahsen itfaiye araçlarıyla beraber köye gittim. Köyde meydana gelen yangın büyüktü. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun şahsına ait olan ve dünyaya geldiği ev bütünüyle yanarken, gene amcası Mehmet Karabulut ve kuzeni Hasan Karabulut'a ait ev ve eklentileri bütünüyle yandı. Yangının etraftaki ormanlık bölgeye ve diğer evlere sıçramaması için iş makineleriyle tedbir aldık. Fakat Genel Başkanımızın dünyaya geldiği ev bütün uğraşlarımıza karşın kül oldu. Şu an birimlerimiz yangını kontrol altına almaya uğraşıyor. Yangından köydeki kimsenin zarar görmemesi sevindirici bir haber."

İtfaiye birimlerinin yangını kontrol altına almak için çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal