CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Hakim Karşısına Çıktı

Cumhurbaşkanına hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılama, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek ve terör örgütü propagandası yapmak' suçlamalarıyla yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakim karşısına çıktı.

28.06.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 28.06.2019-11:48)

'Cumhurbaşkanına hakaret, Türkiye Cumhuriyeti devletini alenen aşağılama, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek ve terör örgütü propagandası yapmak' suçlamalarıyla hakkında dava açılan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu bugün hakim karşısına çıktı.

17 seneye dek hapisle yargılanan Kaftancıoğlu'na destek için yüzlerce kişi de 'Hak, hukuk, adalet' sloganlarıyla İstanbul Adliyesi'ne gitti.

MAHKEME SALONUNDA TARTIŞMA

Gazete Duvar'ın haberine göre, Kaftancıoğlu'na savunma için ilave süre verilmezken, reddi hakim isteği ile alakalı karar verilmeden duruşmaya devam edildiği için mahkeme salonunda tartışma çıktı.

Kaftancıoğlu'nun savunmasını avukat Fikret İlkiz yaptı. Hakimin, avukatların duruşma düzenini bozduğunu öne sürerek salondan çıkarılacaklarını ifade etmesi de tepki çekti. Söz almadan konuştuğu gerekçesi ile avukat Ömer Kavili salondan atıldı.

Duruşma 18 Temmuz'a ertelendi

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal