CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü'ne Kaçak Cami Yaptırdım

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'de halka hitap etti. İlginç açıklamalar yapan İmamoğlu, "Beylikdüzü'ne kaçak cami yaptırdım. Adını da Kuvay-i Milliye Camii koydum" dedi.

06.03.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-13:24) CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü'ne Kaçak Cami Yaptırdım

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Kağıthane'deki seçim çalışmalarını mitingle sonlandırdı. Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, milletvekilleri Turhan Aydoğan, Emine Gülizar Emecan, Sezgin Tanrıkulu, Yüksel Mansur Kılınç da İmamoğlu'na destek verdi.

"BEYLİKDÜZÜ'NDE KAÇAK CAMİ YAPTIM"

Ekrem İmamoğlu mitingteki konuşmasında, "Seçim kazanmak için her yol mubah olamaz. Birilerini kalbini kırarak bir seçim kazanmak istemiyorum. Kriz var, yoksulluk, işsizlik yaşıyoruz. Şu kente moral, samimiyet, güler yüz gelsin, bu kentte 6 ayda kriz kalmaz. Benim insanıma moral, sevgi, kucaklaşma gerek. Herkes birbirini sevecek, hal-hatır soracak. Biz, milletiz. Beylikdüzü'nde kaçak cami yaptım. İsmini de mücadeleyle birlikte 'Kuvay-i Milliye Camii' koydum. Bir kişi mutsuz olursa üzülecek bir belediye başkanıyım. Vicdan ahlak her şeyin önünde olmalı. 1 Nisan'da yeni bir dönem başlıyor." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal