CHP İktidara Gelirse Torpil Yapacağını İtiraf Etti

Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran’da eğer iktidar olurlarsa torpil yapacakların şimdiden itiraf etti.

08.06.2018-15:22 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:25)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili Tuncay Özkan Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın programına canlı yayın konuğu oldu. Katıldığı programda kendisine "İktidar olursak medyayı ne yapacağız?" diye soran CHP’li vekil Tuncay Özkan, Ayşenur Arslan'ın isteklerini de değerlendirdi.

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEDİ

Sunucu Ayşenur Arslan'ın "Beni RTÜK başkanı yapın" talebini geri çeviren Tuncay Özkan, "Peki TRT'ye genel müdür yapar mısınız?" isteğini kıramadı ve "Başüstüne, derhal, ne demek’’ cevabını verdi.

CHP’li Tuncay Özkan konuşmasının devamında "Hem de bir kadın genel müdür nasıl yakışır. Üstelik bu işin en iyisi’’ ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN KİMDİR?

Tuncay Özkan 1966 yılında Ankara’da hayata gözlerini açtı. Aslen Erzincan-Kemaliyeli bir aileden gelen Tuncay Özkan; Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi bitirdi. Yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü yaptı.

Tuncay Özkan gazeteciliğe 1981 senesinde Ankara’da Rüzgârlı Sokak'ta start verdi. 1984 senesinde Hürriyet grubunun çıkardığı Hürgün gazetesinde uzunca bir süre çalıştı. 1988 senesinde Cumhuriyet gazetesinde çalışma başladı. 1993 senesinde Cumhuriyet’ten Show TV’ye geçti ve Uğur Dündar’ın yapımcısı olduğu Arena programında Ankara temsilcisi olarak görev aldı. 1995 senesinde Uğur Dündar ile beraber Kanal D’ye geçti.

Tuncay Özkan 2008 yılında CEO’su olduğu Kanaltürk ve bütün yan kuruluşlarını, Bugün gazetesinin de sahibi olan Koza Madencilik A.Ş.’nin CEO’su Akın İpek’e sattığını duyurdu.

Cumhuriyet mitinglerinin de aktif rol alan Özkan, 2007 senesinde. ‘Biz Kaç Kişiyiz’ hareketinin öncüsü oldu. Bu platform, 7 ay içerisinde 1 milyon 300 bin kişinin bulunduğu bir topluluk haline evirildi. Öte yandan, 2008 yılında kurulan Yeni Parti’nin genel başkanlığına seçildi.

Tuncay Özkan 2011 genel seçimlerinde İstanbul 1. bölgeden milletvekili adayı oldu fakat yapılan seçimler sonucunda seçilemedi

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal