CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den Mehmet Fatih Bucak'ın Adaylığına Tepki

CHP'nin Siverek'te Mehmet Fatih Bucak'ı aday göstermesinin ardından bir tepki de Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. Özel, haberi DHA muhabirinden aldığını ve şok olduğunu söyledi.

09.02.2019-09:30 - (Son Güncelleme: 09.02.2019-09:15) CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den Mehmet Fatih Bucak'ın Adaylığına Tepki

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak için 2 ay önce söylediği sözlerini anımsatarak duruma tepki gösteren Fatih Portakal’a sosyal medya sayfasından cevap verdi.

BUCAK'I ÖĞRENİNCE ŞOK OLDUM

Twitter sayfasından açıklama yapan Özgür Özel, Bucak’ın adaylığını Karaman’daki aday tanıtım toplantısında DHA muhabirinden haber aldığını ve şok olduğunu söyledi. İki ay önce yaptığı değerlendirmenin arkasında olduğunu söyleyen Özel, Bucak’ın adaylığı meselesini Pazartesi MYK’da gündeme getireceğini söyledi.

FATİH PORTAKAL CHP'YE İLKESİZ DEMİŞTİ

CHP’nin Mehmet Fatih Bucak’ı aday göstermesini eleştiren Fatih Portakal, "Bir yerde Alper Taş’ı aday göster, başka tarafta tehditte sınır tanımayan Mehmet Fatih Bucak’ı… CHP’de bu nasıl bir savrulma ve ilkesizliktir. Anlatan varsa anlatsın… Özgür Özel şimdi ne diyecek acaba?" demişti.

CHP MYK’nin aday çıkarılmayan yerler için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na atama yetkisi vermesi ardından adaylığı duyurulan Mehmet Fatih Bucak, MHP’den aday adayı olduğu yıllarda "Bir daha Bucak’ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" sözlerini kullanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal