CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Teşekkür Turuna Çıkıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimleri doğrultusunda Türkiye genelinde 'teşekkür ziyaretleri'ne başlayacak

29.07.2019-13:33 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-13:36) CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Teşekkür Turuna Çıkıyor

Türkiye çapında 11'i büyükşehir, 10'u il olmak üzere toplam 252 belediye elde eden CHP, hafta sonu Afyonkarahisar'da belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda önümüzdeki dönemde izleyeceği yol haritasını belirledi.

Yapılan çalıştayda, belediye başkanlarıyla bir araya gelen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyeler için belirlediği 7 ilkeyi aktardı.

İnanç, kimlik ve yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılmaması, kadınlara, engellilere ve yoksul kesime özen gösterilmesi, harcama ve yatırımlarda şeffaf olunması, liyakat ve adaletten ödün verilmemesi vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından, vatandaşlarla iç içe olup çok gayret göstermelerini talep etti.

Aynı zamanda kendi temposunu da artıran Kılıçdaroğlu, yerel seçimler doğrultusunda Anadolu'daki 'teşekkür' ziyaretlerine başlıyor.

İLK ZİYARET ARTVİN VE ARDAHAN'A  

Daha önce Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerini ziyaret edip Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu tebrik eden Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başarılı olduğu yerler başta olmak üzere bazı il ve ilçelere düzenleyeceği ziyaretlerin programı netleşiyor.

Bu doğrultuda, Kılıçdaroğlu ilk ziyaretlerini, CHP'nin yerel seçimlerde başarı gösterdiği Artvin ve Ardahan'a yapmaya hazırlanıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal