CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldıran Şahıs Yakalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde saldıran ve yumruk atan Osman Sarıgün, Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı.

22.04.2019-09:54 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-16:36) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldıran Şahıs Yakalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırıyla alakalı soruşturmada, direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliği belirlendi. Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'ün gözaltına alındığı öğrenildi. Hala gözaltında olan 5 kişinin de işlemleri devam ediyor.

SALDIRGANLARIN ÖRGÜT BAĞLANTISI ARAŞTIRILIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesi esnasında gerçekleştirilen saldırı ile alakalı çok yönlü soruşturma açıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, saldırıyı yapanların örgüt bağlantısı soruşturuluyor.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Polis görüntülerden, Kılıçdaroğlu'na direkt fiziki müdahale yapan 11 kişinin kimliğini belirlendi. Gerçekleştirilen araştırma neticesinde Kılıçdaroğlu'na yumruk atan kişinin isminin Akkuzulu Köyü'nden Osman Sarıgün olduğu tespit edildi.

SALDIRGAN, SİVRİHİSAR'DA YAKALANDI

Saldırının ardından kaçan Sarıgün, jandarma ve polis birimleri tarafından aranmaya başladı. Osman Sarıgün Eskişehir Sivrihisar'da yakalandı.

5 KİŞİNİN İFADE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden Osman Sarıgün'ün yakalandığı, gözaltına alınan 5 kişinin de ifade işlemlerinin Çubuk'ta devam ettiği belirtildi.

Saldırı öncesi, sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na dönük gerçekleştirilen paylaşımlar ve eylem çağrıları da inceleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal