CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çöp Toplayan Kadın İddiasını Yineledi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında çöp toplayan kadın fotoğrafı gösterip "Bu tabloyu görüp de vicdanı sızlamayan var mı" demişti. O kadın bizzat Kılıçdaroğlu'nu yalanlamasına rağmen, Kılıçdaroğlu bugün iddialarında diretti.

23.02.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-15:50) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çöp Toplayan Kadın İddiasını Yineledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada hükümete dönük sert eleştiriler yaptı.

"BU TABLOYU GÖRÜP DE VİCDANI SIZLAMAYAN VAR MI"

Konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri önünde çöp toplayan kadının fotoğrafını gösteren Kılıçdaroğlu, "Bu tabloyu görüp de vicdanı sızlamayan var mı?" sözlerini kullanmıştı.

4 KATLI BİNASI VAR

Sonrasında fotoğrafta olan kadın, o esnada hayvanlar için yiyecek topladığını ve kendisinin fakir olmadığını söyledi. Merkez Odunpazarı ilçesi, Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde ikamet eden dört çocuk annesi 54 yaşındaki Aysun Demir, çöp konteynerinden sokak hayvanları için yiyecek toplamaktan kesinlikle utanmadığını ifade etti. Aysun Demir, 4 katlı binası olduğunu da söyledi.

"BU FOTOĞRAF GERÇEK"

Buna karşın Kılıçdaroğlu şu açıklamayı yaptı: "Geçen günlerde bir fotoğraf gösterdim. Bir kadın çöp kutusunda, yanında Erdoğan var. Bunu toplantıda gösterdim. Bu tablo 21. yüzyılın Türkiye tablosudur dedim. Ardından havuz medyası dedi ki bu kadın zengin bir kadın. Siz bir gün kağıt toplayan insanlar nasıl geçiniyor diyen birini gördünüz mü? Bir tablo gösteriyorum kıyamet kopuyor. Gazetelerde yer alınca kimsenin sesi çıkmıyor. 21. yüzyılın Türkiye gerçeğini gösteriyorum, tahammül edemiyorlar."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal