CHP, Büyükçekmece'de Kümeslere Bile Seçmen Yerleştirmiş

CHP'nin Büyükçekmece'de yaptığı seçmen usulsüzlüğünün belgeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir vatandaşın aktardığına göre kümese bile seçmen kaydı yapmışlar.

10.04.2019-11:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-15:48) CHP, Büyükçekmece'de Kümeslere Bile Seçmen Yerleştirmiş

Büyükçekmece’de binlerce sahte seçmen kaydıyla oy taşındığının meydana çıkmasının ardından Star, kayıtların oluşturulduğu adresleri tek tek yerinde görüntüledi. CHP’nin ilçede ikamet etmediği halde dışarıdan taşıyarak getirdiği binlerce seçmeni Büyükçekmece Belediyesi Veteriner Şefliği Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile ahır ve boş arsalara kaydettirdiğini tespit edildi.

EVDEKİ YABANCI

Evlerinde beş seçmen bulunduğunu söyleyen Adem Budak ise “Seçimden evvel eve seçmen kağıdı geldi. Fakat hiç tanımadığım Tokatlı Fatih Köse adlı kişinin evimde otuyor biçimde kaydı bulunduğunu fark ettim. Okul müdürüne gittim bir yanlışlık vardır diye fakat kimse bunu tanımıyor. Seçim günü sandık başına gittiğimizde gördüm ki benim adresimde bu kişi halen görünüyordu” dedi.

KÜMESTEN SEÇMEN ÇIKTI

Çakmaklı Mahallesi’nde ortalama her eve iki sahte seçmen kaydı yerleştirildiğini söyleyen Erdem Türkoğlu da şunları ifade etti: Her eve yükleme oy yapmışlar. Tavuk kümeslerine, boş arazilere bile seçmen kaydı yapmışlar. Bu küçük mahallede bu kadar sahte seçmen yerleştirdiklerine göre artık sitelerde ne kadar seçmen kaydı yaptırdıklarını hesaplayın. Köy içerisinde tavuk kümeslerinde, terk edilmiş yüzlerce ahırda ne kadar seçmen var bilemiyoruz. Seçimin tekrar yapılmasını talep ediyoruz çünkü irademiz çalındı. Bunları muhtar organize etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal