Cezaevinden Yeni Çıkan Koca, Kucağında Bebeği Olan Eşine Kurşun Yağdırdı

İstanbul Kadıköy'de cezaevinden yeni çıkan bir adam sokak ortasında bebeğinin gözleri önünde eşine kurşun yağdırdı. Kadının saldırıdan hemen önce bebeğini bırakması, küçük yavrunun hayatını kurtarmış oldu.

16.05.2019-12:52 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-17:10)

Kadıköy'de cezaevinden yeni çıkan O.Ç. adlı şahıs, evinin önünde eşi N.Ç adlı kadına defalarca kurşun sıktı. Yaralanan kadın hastaneye sevk edilirken, kadının bebeği olaydan kısa bir süre önce kucağındaki bebeği bırakması çocuğun yaşamını kurtardı. Şahsın eşine kurşun yağdırdığı anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay Kadıköy'de dün akşam saat 21.00 sularında cereyan etti. İki çocuk annesi N.Ç evinin önünde bebeğiyle duruyordu. Bu esnada söylenen göre hapisten yeni çıkan eşi O.Ç. eşiyle tartışmaya başladı. O.Ç belinden çıkardığı silah ile eşine kurşun yağdırdı. Bacaklarından vurulan genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, kadının bebeği olaydan kısa bir zaman önce bırakması çocuğun yaşamını kurtardı. Karısını vuran saldırgan daha sonra aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan talihsiz kadın olay yerindeki kişilerin yardımı ile Göztepe SSK Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. İlk müdahalenin sonrasında ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Öte taraftan polis olay yerinden araçla kaçan saldırganı her yerde arıyor.

KARISINA KURŞUN YAĞDIRDIKTAN SONRA ARABAYA BİNDİ GİTTİ

Görgü tanıklarının ifadesine göre, olay iftar saatinden sonra oldu. Tanığın ifadesine göre, "Anladığım kadarıyla kocasıyla arasında olan bir kavgadan sebeple, belden aşağı mermiler yemiş durumundaydı. Biz geldik müdahale ettik ayağını falan kemerle sıktık. Tabi bu esnada vuran o kişi arabaya binip gitti, kadının akrabası geldi arabayla hastaneye götürdü" dedi.

Öte taraftan şahsın eşine kurşun yağdırdığı anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal