Çevre Gönüllüleri 150 Çuval Çöp Topladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çevre gönüllüleri tarafından çevre temizliği yapıldı.

21.09.2019-20:33 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-20:31) Çevre Gönüllüleri 150 Çuval Çöp Topladı

Sivil Yaşam Derneği tarafından "Çöp benim değil ama Ayvalık benim" sloganıyla düzenlenen temizlikte yaklaşık 150 çuval atık toplanıldı.

KIRSAL ALAN VE MAHALLELERDE TEMİZLİK YAPILDI

Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan'ın yanı sıra Belediye Başkanı Mesut Ergin ve gönüllü katılımcılarla yürüttükleri proje kapsamında, ilçe merkezindeki mahalleler ve kırsal bölgelerde temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

VATANDAŞ KONUŞTU 
 

Temizlik çalışmasına katılan Berna Sezer isimli vatandaş, temizliği Küçükköy Mahallesi'nin arka kısmında yaptıklarını belirterek, "Bizim bulunduğumuz bölgedeki bu güzel çalışmaya ilgiinin beklediğimizden az olmasına çok üzüldüm. 5-6 kişiydik hepimiz birer çuval çöp toplayabildik. Eğer 200 kişi olsaydık, topladığımız çöp en az 200 çuval olacaktı. Tabii sonuç da daha farklı olacaktı. Ayvalık Belediyesi temizlik malzemelerimizi, çöp torbalarını ve eldivenlerimizi bile vererek bizlerin bu güzel çalışmaya gönüllü katılmamızı sağladı. Bence bu tür çalışmalar sadece yılda bir gün değil, her zaman olmalı. Herkes kendi kapısının önünü süpürse daha temiz bir dünyada yaşamış olacağız. Bence bu kültür Ayvalık'ta var" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal