Cemal Kaşıkçı'nın Öldüğü Güne Ait Son Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüler Kaşıkçı'nın öldüğü gün kaydedilmiş.

20.10.2018-15:02 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-15:28)

Suudi Arabistan'ın konsolosluk binasında öldüğünü duyurması ardından Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsü ilk defa yayınlandı. Kaşıkçı'nın öldürülmeden 7 gün önce satın aldığı evde kaydedilen öldürüldüğü güne ait yeni görüntüler meydana çıktı.

SUUDİLER ÖLDÜĞÜNÜ DUYURMUŞTU

Suudi Arabistan hükumeti, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında meydana gelen arbede neticesinde öldüğünü" duyurmuştu.

''ARBEDE SONUCUNDA ÖLDÜRÜLDÜ''

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan haberde, Suudi Arabistan Başsavcılığının yaptığı soruşturma sonucunda, Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğuna girdiği esnada burada olan "Diğer Suudi vatandaşlarla tartışmaya giriştiği, tartışmanın arbedeye döndüğü ve bunun neticesinde Kaşıkçı'nın yaşamını yitirdiği" ifade edilmişti.

NE OLMUŞTU?

Suudi reformistler için öne çıkan bir platform olan Al Watan gazetesine destek veren ve Batı medyasında Ortadoğu ile alakalı haberleriyle bilinen Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girmesinin ardından ortadan kaybolmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal