Cemal Kaşıkçı Olayında Parmağı Olan Teğmen, Şüpheli Kazada Hayatını Kaybetti!

Cemal Kaşıkçı'nın ortadan kaybolduğu gün İstanbul'a gelen ve suikast ekibinde olduğu iddia edilen Teğmen Meşal Saad El Bostani şüpheli bir kazada hayatını kaybetti.

18.10.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-09:46) Cemal Kaşıkçı Olayında Parmağı Olan Teğmen, Şüpheli Kazada Hayatını Kaybetti!

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı canice öldürdüğü öne sürülen 15 kişilik ekipte olan Meşal Saad El Bostani, Riyad'ta şüpheli bir kazada hayatını kaybetti. Teğmen rütbesiyle Kraliyet Hava Kuvvetleri'nde pilotluk yapan Bostani bu şekilde sırlarıyla gitmiş oldu.

BOSTANİ'NİN SUSTURULMUŞ OLABİLECEĞİ BELİRTİLDİ

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı canice öldürdüğü iddia edilen 15 kişilik ekipte olan Meşal Saad el-Bostani (31) Riyad'da şüpheli bir kazada hayatını kaybetti. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Bostani'nin 'susturulmuş olabileceği' iddia ediliyor.

KRALİYET HAVA KUVVETLERİNDE GÖREV ALIYORDU

Teğmen rütbesiyle Kraliyet Hava Kuvvetlerinde vazife yapan Bostani, 2 Ekim'de özel jetle İstanbul'a gelenlerden bir tanesiydi. Bostani, Wyndham Grand Hotel'de kalmasının ardından gene özel jetle saat 21:46'da Türkiye'den ayrılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal