Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Yeni Görüntüler! Kıyafetlerini Giyen Dublör Kamerada

Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin sonrasında onun kıyafetlerini giyerek binadan çıkan adamın görüntüleri ortaya çıktı. Yanında bir kişi ile beraber binadan ayrılan adam bir süre sonra bir tuvalete girerek kendi kıyafetlerini giyiyor.

22.10.2018-15:13 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-15:32)

CNN International, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin sonrasında konsoloslukta olan bir kişiye Kaşıkçı'nın elbiselerini giydirilerek, güvenlik kameralarında sahte iz bırakmak için binadan çıkarılmasının kayıtlarını paylaştı.

KAŞIKÇI'NIN KIYAFETLERİNİ GİYİP ÇIKTI

Görüntülerde Kaşıkçı'nın dublorü olarak kullanılan ve adının Mustafa el Medeni olduğu belirlenen kişinin Kaşıkçı'dan iki saat önce konsolosluk binasına değişik kıyafetlerle geldiği, ardından ise Kaşıkçı'nın kıyafetleri ve gözlüğünü giymiş biçimde kapıdan çıktığı fark ediliyor.

POŞETİ ÇÖP KUTUSUNA ATIYOR

Dublör Kaşıkçı'nın yanındaki kişiyle beraber bir taksiye binerek Sultanahmet'e gittiği ve burada bir tuvalete girerek yeniden kendi elbiselerini giydiği fark ediliyor. İkili ardından içinde Kaşıkçı'nın elbiselerinin olduğu zannedilen poşeti bir çöp kutusuna atarken görülüyor.

SAKALSIZ VE BIYIKSIZ HALİ DİKKAT ÇEKTİ

İkilinin daha sonra bir asansörün kapısında beklediği ve bu esnada Mustafa el Medeni'nin sakalsız ve bıyıksız olduğu fark ediliyor. Emniyet görevlileri Medeni'nin Kaşıkçı'ya benzeyebilmek için takma sakal ve bıyık taktığı doğrultusunda değerlendirmede bulunuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal