Çayırova'daki Fabrika Yangınında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yanan tekstil fabrikasında 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

06.06.2019-14:16 - (Son Güncelleme: 06.06.2019-14:17)

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde alev alev yanan bir fabrikada söndürme çalışmaları sürüyor. Kocaeli'de bir tekstil fabrikası ve lojistik deposunda meydana gelen yangında, itfaiye birimleri ilk tespitlere göre 4 kişinin cesedine ulaştı.

Yangın, 09.50 sularında Kocaeli’nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi üstündeki bir fabrikada çıktı. Alınan bilgiye göre, cadde üstünde yer alan bir tekstil fabrikasında şimdilik belirlenemeyen bir sebepyen dolayı yangın çıktı. Kısa zamanda büyüyen alevler bütün fabrikayı sardı.

Yangını gören etraftaiklerin ihbarı ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, jandarma ve polis birimi gönderildi. Kısa süre sonra olay yerine giden itfaiye birimleri bütünüyle alevlere teslim olan fabrikaya müdahale etmek için çalışma başlattı. Çıkan yangında yaralanan ve dumandan etkilenen 6 kişi ise olay yerine giden sağlık birimleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalesinin sonrasında çevredeki hastanelere sevk edildi.

Ekipler tarafından yapılan söndürme çalışmaları sürerken, fabrikada yabancı asıllı 3 kişinin mahsur kaldığı bildirildi. Bütün fabrikayı saran alevleri alevleri kontrol altına almak için yaklaşık 2 saattir çalışmalarına devam eden ekipler, bir taraftan da içeride mahsur kalan vatandaşa ulaşmaya çalışıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal