Çatıdan Kopan Beton Parçasının Üzerine Düşmesinden Son Anda Kurtuldu

Antalya’da fırtınadan dolayı 3 katlı bir iş yerinin çatısından kopan beton parçası kaldırıma düştü. O esnada kaldırımda bulunan kişi 1 saniyeyle ölümden kurtuldu.

07.02.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 07.02.2020-14:16)

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, şehirde çıkan fırtına nedeniyle, 3 katlı iş yerinin çatısındaki beton parça, zemin katta olan dükkanın tentesini delip kaldırıma düştü.

SON ANDA KURTULDU

O esada dükkanını önünde kahve içen esnaf Alper Bora Ünal ve arkadaşı, beton parçanın altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. İnsanlar, beton parçanın önlerine düşmesiyle şoka uğradılar.

"ÇOCUK ÇIKTI BETON DİBİNE DÜŞTÜ"

Olayın meydana geldiği dadikaları anlatan esnaf Alper Bora Ünal, “Oturup arkadaşlarla kahve içiyorduk. Kahvemizi içtikten sonra Önder isimli arkadaşım, ‘telefon yapmaya gidiyorum’ dedi. O ara rüzgar da esiyordu. Çocuk çıktı, beton dibine düştü. Bir saniyeyle kurtuldu. Eğer kafasına düşmüş olsa kurtuluşu yok, ölürdü.” ifadesini kullandı.

"DIŞARIYA ÇIKIP RAHAT RAHAT KAHVEMİZİ İÇEMİYORUZ"

Binanın 30 senelik olduğunu ekleyen Ünal, tehlikenin sürdüğünün altını çizerek tedbir alınması gerektiğini belirtti.

Ünal, “Bina eski ve burası kalabalık bir yer. Kimsenin ilgilendiği de yok. Burası işlek bir kaldırım. Dükkanın önünü çevirin bari, iş yapmasam da problem değil, insan ölmesin. Dükkana girerken tedirgin oluyoruz, arkadaşlarımla dükkanını içerisinde bekliyoruz. Dışarıya çıkıp rahat rahat kahvemizi içemiyoruz. Önlem alınmazsa diğer taraf da düşecek.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal