Büyük İkramiye İsabet Eden Biletin Satıcısı, Talihlinin Kendisiyle İletişime Geçmesini İstiyor

Yılbaşında çekilen Milli Piyango'nun 70 milyon değerindeki biletini satan seyyar satıcı, bilet sahibinin kendisiyle iletişime geçmesini bekliyor.

24.07.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-12:16) Büyük İkramiye İsabet Eden Biletin Satıcısı, Talihlinin Kendisiyle İletişime Geçmesini İstiyor

Milli Piyango İdaresi'nin 2019 yılbaşı çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye Üsküdar'da olan bir seyyar bayi tarafından satıldı. Bileti satan Ali Özçalımlı, "Büyük ikramiyeyi bir gurbetçi almış, ona hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde değerlendirsin. Benimle şimdilik iletişime geçmedi." dedi.

"MİLLETE FAYDALI OLSUN"

"Onu 4 Ağustos'taki düğünümüze davet ediyorum" diyen Özçalımlı, "Allah ona sağlık versin. Beklentim odur ki bir telefon açsa yeterlidir. Parasını inşallah güzel bir yerde harcar. Gelsin Türkiye'de halka yararlı olsun. En azından bir nebze de olsa işsizliği düşürür. 40 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum. 3 çocuğum var, 2 çocuğum halen okuyor. Kiracıyım." diye konuştu.

"ALİ BABAYA DESTEK BEKLİYORUZ"

Üsküdar'da taksicilik yapan bir kişi ise, talihlinin bileti satan Ali Özçamlı'ya yardım etmesini talep ederek, "Ben Üsküdar İskelesi'nde taksici esnafım. Biz burada yıllardır tanıyoruz zaten. Yaklaşık 3 yıldır biz de buradan bilet alıyoruz. Bize de çıkabilirdi. Arkadaşa çıkmış, hayırlı uğurlu olsun. Sadece ona tek bir ricam var. 35 senedir kirada. Çocuğu evlendirecek. Çocuklarını okutuyor. Bize çıkmış olsaydı, ona maddi bir destekte yapacaktık zaten. Bize çıkmadı arkadaşa çıktı. Arkadaştan da Ali babaya maddi bir destek bekliyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal