Burun Ameliyatı Olan Leyla Sönmez, Hayatını Kaybetti

Adana'da nefes darlığı çektiği için burun ameliyatı olan Leyla Sönmez, ameliyatın ardından kan susmaya başlamıştı. Doktorların "Naz yapıyor" dediği Sönmez bugün hayatını kaybetti.

04.02.2019-09:25 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-09:17) Burun Ameliyatı Olan Leyla Sönmez, Hayatını Kaybetti

Adana'da özel hastanede gerçekleştirilen burun eti ameliyetının ardından kan kusmaya başlayan, karın ağrısı çeken, 3 gün sonra da fenalaşıp, yoğun bakım ünitesine sevk edilen üniversite öğrencisi Leyla Sönmez (24), hayatını kaybetti.

Gece uyurken nefes darlığı yaşadığı için şehirdeki özel hastanede 29 Ocak günü burun eti ameliyatı olan İstanbul'da özel üniversitede acil tıp teknisyenliği bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Leyla Sönmez, operasyonun sonrasında alındığı odada karın ağrısı çekmeye başladı. Korkan genç kızın ailesi, doktora ve hemşirelere haber verdi. Doktorların, "Kızınız naz yapıyor. Bir şeyi yok. Yakında taburcu olur" sözleri ardından aile, kızlarının iyileşmesini bekledi. Ancak Leyla Sönmez'in ağrıları arttı ve devamlı kan kusmaya başladı.

KALBİ DURDU, İÇ ORGANLARI ÇÖKTÜ

Ameliyatın 3 gün ardından fenalaşıp Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Leyla, buradan da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne gönderildi. Leyla Sönmez'in duran kalbi, doktorların müdahalesiyle tekrar çalıştırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan genç kızın iç organlarının çöktüğü belirlendi. Yoğun bakım ünitesinde 2 gün hayat mücadelesi veren Sönmez, gece yarısından sonra, doktorların bütün uğraşlarına rağmen hayatını kaybetti.

Genç kızın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna sevk edildi. Kızlarının ölümünde ameliyatta vazifeli doktorun ihmali olduğunu iddia eden baba Ali Haydar Sönmez, avukatları aracığılıyla suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal