Bulaşıkları Yıkamayan Eşini Bıçakladı, Salona Gidip Uyudu

Bursa'da alkollü adam evine gelince bulaşıkların yıkanmamış olduğunu görünce eşiyle tartıştı. Tartışma sonucunda cani adam eşini bacağından bıçakladı. Olayın sonrasında alkollü şahıs salona gidip koltukta uyudu.

20.04.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-17:39) Bulaşıkları Yıkamayan Eşini Bıçakladı, Salona Gidip Uyudu

Bursa'da alkollü olduğu öne sürülen Güngör A. bulaşıkları yıkamadığı için tartıştığı eşi Emine A.'yı ekmek bıçağı ile bacağından bıçaklamasının ardından, koltukta uyudu. Eve giden polis, kocayı uyandırıp, gözaltına aldı.

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Aşıklar Sokak'ta yer alan bir evde oldu. Öne sürülene göre gece yarısı alkollü şekilde eve gelen Güngör A. (41) yemek için mutfağa gitti. Bulaşıkların yıkanmadığını fark edince de uyuyan eşi Emine A.'yı (36) kaldırdı.

EKMEK BIÇAĞINI ALIP KARISINI BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Çift, yıkanmayan bulaşık sebebiyle tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma esnasında Güngör A. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Emine A.'yı bacağından bıçakladı. Sonrasında da koltuğa geçip, uyudu.

CANİ KOCA GÖZALTINA ALINDI

Emine A. ise polis ve sağlık birimlerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık birimleri tarafından Emine A. hastaneye götürülürken, polis birimleri Güngör A.'yı uyandırıp, gözaltına aldı.

"'BUNLARI NEDEN YIKAMADIN' DEYİP BIÇAKLADI"

Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen Emine A. polise verdiği ifadesinde, "Uyuyordum, eşim geldi ve beni kaldırarak, mutfağa götürdü. Tezgahın üzerinde duran bulaşıkları göstererek, 'bunları niçin yıkamadın, niçin temizlik yapmadın' dedi. Ben de 'yorgun olduğum için yıkayamadım, yarın yıkayacağım' dedim. Arkamı döndüm. O sırada mutfaktan aldığı bıçak ile beni bacağımdan bıçakladı, sonra da odaya giderek, koltukta sızdı, kaldı" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal