Buket Aydın Kanal D'den Kovuldu mu?

Ünlü spiker Buket Aydın hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialar göre Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın'ın Demirören Medya'dan kovulduğu öne sürüldü.

23.04.2019-15:48 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-16:22) Buket Aydın Kanal D'den Kovuldu mu?

Kanal D Ana Haber'in başarılı sunucu Buket Aydın hakkında ortaya atılan iddia gündemi salladı. Buket Aydın'ın Demirören Medya ile bütün ilişkilerinin kesildiği haberi yayılmaya başladı.

BUKET AYDIN KOVULDU MU?

Buket Aydın'ın Demirören Medya bünyesindeki Kanal D Ana Haber spikerliğinden kovulduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. Buket Aydın kovulup kovulmadığı ise merak konusu oldu.

Ünlü sunucu Buket Aydın'ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kılıçdaroğlu'nun 'İzmir'i alacağız, Ankara'yı da alacağız, İstanbul'u da alacağız' sözlerine güldüğü gerekçesiyle Demirören Medya grubundan kovulduğu iddia edildi.

BUKET AYDIN GÖREVE DEVAM EDİYOR

Edinilen bilgilere göre Kanal D yönetiminin Buket Aydın'ın görevine son vermediği ortaya çıktı. Buket Aydın'ın Kanal D Ana Haber sunuculuğuna devam ettiği öğrenildi.

Kanal D'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Kanal D'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 'Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın'ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır.' ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal