Brezilyalı Turist, 113. Doğum Gününü Kapadokya'da Kutladı

Brezilya’dan Türkiye’nin meşhur turist merkezlerinden Kapadokya'yı ziyarete eden Cacılda Marılıa Do Nascımento 113. doğum gününü Kapadokya’da kutladı.

19.04.2019-10:52 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-10:47) Brezilyalı Turist, 113. Doğum Gününü Kapadokya'da Kutladı

Brezilya'nın Amazonas eyaletinin Manaus kentinde 17 Nisan 1906 yılında doğan ve aradan geçen bir yüzyılın sonrasında hayalini kurduğu Kapadokya bölgesini ziyaret eden Cacılda Marılıa Do Nascımento, 113. yaşını Kapadokya'da kutladı. 

Kapadokya'da sıcak hava balon turuna da katılan ve peribacalarını kuşbakışı izleme şansını yakalayan Cacılda Marılıa Do Nascımento, Kapadokya'nın fantastik olduğunu kaydetti. Do Nascımento, "Kapadokya o kadar inanılmaz bir yer ki ancak Tanrı bu şekilde yaratmış olabilir. Ve Tanrı'ya binlerce şükrediyorum ki benim buraları görmeme izin verdi. Tanrı'dan hep istedim buraya gelmeyi ama yapabileceğimi hiç sanmıyordum. Ama sonunda buraya gelebildim. Hiçbir zaman böyle bir şeyi aklıma bile getiremezdim. 113 yaşıma geleceğim ve 113. yaşımı Kapadokya'da kutlayacağım. Gerçekten bu inanılmaz bir şey. Tanrıya çok teşekkür ediyorum bunu bana bahşettiği için. 113. yaşımı Kapadokya'da kutladığım için inanılmaz bir şekilde mutluyum" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal