Borçlarını Ödeyemeyen 2 Çocuk Babası Adam İntihar Etti!

Çanakkale'de iki çocuk babası bir adam aldığı borcu ödeyemediği gerekçesi ile evinde kendini asarak intihar etti. Talihsiz adamın cebinden borçların yazılı olduğu bir defter de çıktı.

26.09.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-17:45) Borçlarını Ödeyemeyen 2 Çocuk Babası Adam İntihar Etti!

Çanakkale'de 2 çocuk babası 41 yaşındaki Ramazan Kavalcı, evinde kendisini asarak intihar etti. Kavalcı'nın intihar etmesinin ardındaki nedenin ise tefecilerden yüksek faizle aldığı 500 bin liralık borç olduğu öne sürüldü.

Sözcü'de yayınlanan habere göre Çanakkale'de 41 yaşındaki Ramazan Kavalcı, evinde kendini asarak yaşamına son verdi.

Çocuğuna okul pantolonu alamadığı sebebi ile intihar eden ‘İsmail Devrim' haberi gündemdeki yerini korurken benzer bir haber de Çanakkale’den geldi.

Çanakkale'de, 41 yaşındaki iki öğrenci çocuğu babası Ramazan Kavalcı, dün evinde kendisini asarak canına kıydı. Elektrikçilik yapan Kavalcı'nın borçları olduğu nedeni ile intihar ettiği öne sürüldü.

500 BİN LİRALIK BORÇ İDDİASI

Çanakkale Olay gazetesinden Eren Aşnaz ile Baykal Sağlam’ın aktardığına göre; evinde, eşinin çocuklarını okula gönderdiği saatlerde hayatına son veren Kavalcı’nın cebinden bir borç defteri bulunduğu öne sürüldü.

Defterde de Kavalcı’nın tefecilerden aldığı 500 bin lira borç para ile alakalı bilgiler olduğu bildirildi. Kavalcı'nın cep telefonu da inceleme altına alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal