Bolu Belediyesi'nde İşte Çıkarılan İşçi İntihar Girişiminde Bulundu

Bolu Belediyesi'nde işten çıkarılan bir işçi intihar girişiminde bulundu. Uzun uğraşlar sonucunda ikna edilen işçi çatıdan indi.

22.04.2019-15:25 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-10:08)

Bolu Belediyesi'nde son dönemde işe giren 97 taşeron işçi, işten atıldı. İşten atılan işçilerden bazıları belediye binası önünde fenalaşırken, engelli kadrosunda olan 2 çocuk babası Barış Y., belediye binasının çatısında intihara kalkıştı. Barış Y., ikna edilerek çatıdan indirilmesinin ardından Belediye Başkanı Tanju Özcan ile bir araya geldi.

97 İŞÇİ İŞTEN ÇIKARILDI

Bolu Belediyesi'nde bugün itibariyle son dönemde işe girdiği iddia edilen 97 işçi işten atıldı. İşçiler, iddiaya göre sabah işe gelmelerinin ardından öğle saatlerine dek çalıştırıldı. Öğle saatlerinde de 97 işçiye işten atıldıkları haber verildi. İşten atıldıklarını haber alan bazı işçiler, gözyaşı döküp fenalaştı.

2 ÇOCUK BABASI İŞÇİ, İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Bolu Belediyesi binasında asılı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk pankartlarının iplerini bağlamak için çatıya çıkarılan 2 çocuk babası engelli Barış Y. de çatıda olduğu esnada telefonla işten atıldığını haber aldı. Barış Y., aldığı haberin şokuyla olduğu çatıdan atlayacağını söyleyerek intihara kalkıştı.

POLİS ZOR İKNA ETTİ

Şehrin en işlek yerlerinden biri olan alanda yüzlerce insan, merak ve korkuyla olan biteni seyretti. Yaklaşık yarım saatlik süre sonucunda Barış Y., polisin ikna etmesiyle olduğu yerden indi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal