Bodrum'da Önce Fırtına Ardından Sağanak

Muğla’nın Bodrum ilçesini önce fırtına, sonra sağanak yağmur yağdı. Cadde ve sokakları su bastı, feribot seferleri iptal oldu, uçaklar piste inemedi.

25.11.2019-19:13 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-19:09)

Gece başlayan fırtına yerini sağanak yağmura bırakınca, Bodrum sokaklarını sel oldu. Birçok bölgede su taşkınları meydana geldi.

Bazı iş yerlerini ve evleri su bastı. Turgutreis, Bodrum karayolu kısa süreli trafiğe kapatıldı. Bodrum - Kos, Bodrum - Datça feribot seferleri iptal oldu.

Milas - Bodrum havalimanına iniş yapmak isteyen yolcu uçakları piste iniş yapamayarak başka havalimanlarına yönlendirildi.

Dere Sokak tamamen sulara gömüldü. Atatürk Bulvarı, Gümbet Kavşağı, Konacık Kavşağı sular altında kalınca trafik polisleri yolu kısmi olarak trafiğe kapatıp, kontrollü geçiş yaptı.

Bodrum Belediye çalışanları ise tıkanan mazgalları temizlemek için 1 metrelik suya daldı. Karayolları ekipleri, emniyet güçleri, Muğla 911 Arama Kurtarma Derneği ve belediye ekipleri tıkanan yolları açmak için seferber oldu. Sağanak yağmur nedeniyle maddi hasarlı trafik kazalarının da yaşandığı Bodrum'da yağışlı hava etkisini devam ettiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal