Binali Yıldırım: Vatan ve Millet Bizim Vazgeçilmezimiz

CNN Türk kanalında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, "Vatan toprağımız milletimiz ve devletimiz bizim vazgeçilmezimizdir." diye konuştu.

22.03.2019-00:11 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-23:54) Binali Yıldırım: Vatan ve Millet Bizim Vazgeçilmezimiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sorularını cevapladı.

KÜRT SEÇMENİN OYUNA TALİBİM

İstanbul'da yaşayan tüm Kürtlerin oyuna talip olduğunu söyleyen Yıldırım, "Bir kere HDP ve Kürt seçmenler ayırt edilmeli. Kürtlerin sanki oyunun tamamına HDP sahipmiş gibi konuşmayacağız. Biz Güneydoğu’daki bazı illerde birinci ve ikinci partiyiz. Kürt seçmenden HDP dışında en çok oyu alan parti AK Parti’dir dolayısıyla bazı Kürt vatandaşlarımız HDP’ye oy veriyor. HDP’ye oy veren Kürt seçmenden de oy alacağım. O da İstanbul’un geleceği için düşünceleri var. " diye konuştu.

ÇOK İSTEKLİYİM

Kendisi hakkında "isteksiz" eleştirilerine yanıt veren Yıldırım, "Benim tabiatım öyledir. Ağır konuşurum soyadım gibi iş yaparım Şunu söyleyeyim. Bana hiç kimse hiçbir şartta istemediğim bir şeyi yaptıramadı. İstanbul Belediye Başkanı adaylığına kendim karar verdim ve çok istekliydim." ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ VAZGEÇİLMEZİMİZ

Gittiği her yerde vatandaşlara etnik kimliğiniz ile gurur duyun dediğini hatırlatan Binali Yıldırım, "Vatan toprağımız milletimiz ve devletimiz bizim vazgeçilmezimizdir. Bunlar hepimizin ortak değeridir. Onun dışındaki farklılılarımız bizim alnımızın akıyla göğsümüzü gere gere söyleyeceğiz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal