Binali Yıldırım: Karadeniz Uşakları Varken Bu Ülke Top Atılsa Yıkılmaz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım İstanbul'da düzenlenen Büyük Trabzon Buluşması'nda yaptığı konuşmada, "Trabzon varken Karadeniz uşağı varken bu ülke top atılsa yıkılmaz. Karadeniz'in denizi, dalgaları gibi düşmanı kapar, önüne süpürür atar." diye konuştu.

27.03.2019-00:43 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-00:29) Binali Yıldırım: Karadeniz Uşakları Varken Bu Ülke Top Atılsa Yıkılmaz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım İstanbul'da düzenlenen Büyük Trabzon Buluşması'na katıldı.

BİZE HER YER TRABZON

Trabzon'un İstanbulsuz, İstanbul'un Trabzonsuz olmayacağını belirten Yıldırım, "Türkiye'nin her neresine giderseniz bir Trabzonlu vardır. Bize her yer Trabzon. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Sadece ilimize, ilçemize belediye başkanı seçmiyoruz. İstanbul'u Cumhuriyetin 100. yılına taşıyacak kadroları seçeceğiz. Nasıl bir İstanbul'da yaşayacağımızı dünyaya göstereceğiz. Atacağınız her oy İstanbul'u aydınlık yarınlara taşıyacak. İstanbul Türkiye'dir. İstanbul'u dünya yıldızı bir şehir yapmaya hazır mısınız gençler?" dedi.

HORON VURAN UŞAKLAR GİBİ ÇALIŞACAĞIZ

Hizmetleri 'yıldırım' hızıyla sağlayacaklarını söyleyen Binali Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanlığımızın çöpten, çukurdan, çamurdan çıkarıp ayağa kaldırdığı İstanbul'a hizmet etmek hizmetlerin en güzelidir. Horon vuran uşaklar gibi çalışacağız. Yıldırım hızıyla hizmetleri ayağa getireceğiz. El birliği ile gönül birliği ile bu mübarek şehri dünyanın zirvesine birlikte taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal