Binali Yıldırım: İstanbul'un Trafik Problemini Ben Çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Habertürk canlı yayınına katıldı. Yıldırım, "İstanbul'un birinci sorunu trafik. Ben bunu çözerim" ifadelerini kullandı.

13.02.2019-00:20 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-00:04) Binali Yıldırım: İstanbul'un Trafik Problemini Ben Çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Habertürk TV'de Veyis Ateş'in konuğu oldu. 

"YOL YAPMAK, KÖPRÜ YAPMAK HAYALİMDİ"

Hayatında yaptıklarından dolayı pişman duymadığını belirten Yıldırım, "Herhangi bir pişmanlığım olmadı. Doya doya hayalimdeki her şeyi daha fazlasını gerçekleştirdim. Bir pişmanlık duygusu içinde değilim. " diye konuştu.

Hayallerini gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yıldırım, "Yol yapmayı, köprü yapmayı, hava yolunu geliştirmeyi hep hayal etmişimdir. Bunları Rabbim nasip etti. milletimiz fırsat verdi, sayın Cumhurbaşkanımız da bize yol gösterdi, liderlik yaptı ve başardık." dedi.

"İSTANBUL'UN TRAFİK SORUNUNU BEN ÇÖZERİM"

İstanbul'un sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Binali Yıldırım, "İstanbul'a borçlu olduğumu hissediyorum. İstanbul'un meselelerini biliyorum. Bu şehrin sorunları var. Birinci sorun ulaşım - trafik. Bunu ben çözerim .Niye çözerim diyorum, 15 yıllık geçmişim var. Türkiye'nin her köşesine yol yapmışız, hızlı treni getirmişiz, hava yolunu halkın yolu yapmışız. Bütün bunlar esasında İstanbul'a baktığınız zaman İstanbul'un Anadolu şehirleriyle ve dünyayla bağlantısında bir sorun yok. Sorun İstanbul'un içinde. Ben neyi vaat edebilirim İstanbullulara? Trafik akışı hiç kesintiye uğramayan katlanabilir bir trafik. Sürekli akan bir trafik." ifadelerini kullandı.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal