Binali Yıldırım: İstanbul Bizim Geleceğimiz

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bu şehir bizim evimiz, bizim işimiz, İstanbul bizim geleceğimiz. İnşallah Türkiye’yi nereden nerelere getirdiysek, İstanbul’u da dünyanın gıptayla bakacağı bir şehir haline getireceğiz” dedi.

11.05.2019-23:29 - (Son Güncelleme: 11.05.2019-23:21)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Esenler Kültür Merkezinde düzenlenen Kayserililer Geleneksel iftar programına katıldı.

TANER YILDIZ VE MEHMET TEVFİK GÖKSU DA KATILDI

İftara Binali Yıldırım’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ile birlikte STK temsilcileri de yer aldı. 

BU ŞEHİR BİZİM GELECEĞİMİZ 

İftar sonrasında açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Bu şehir bizim evimiz, bizim işimiz, İstanbul bizim geleceğimiz. İnşallah Türkiye’yi nereden nerelere getirdiysek, İstanbul’u da dünyanın gıptayla bakacağı bir şehir haline getireceğiz. Bunu yapacağımızı biliyorsunuz. Avrasya Tüneline, Marmaray’a, hızlı trene, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne dünyanın en büyük havalimanına baktığımız zaman bu büyük projelerde imzası olan insanlar İstanbul’a çok daha güzel işleri yapacaktır” dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal