Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu, Hangi Kanalda Tartışacak?

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu, karşılıklı canlı yayına çıkma konusunda hemen hemen anlaştı. Ancak ikilinin hangi kanala çıkacağı net değil. İddiaya göre Yıldırım, programın TRT'de olmasını istiyor.

03.06.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-14:11)

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım NTV’de yaptığı açıklamada, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun ‘canlı yayında tartışma’ teklifine dnük, ”Biz karşılıklı bir yayına çıkma hususunda prensip olarak tamam dedik. Hatta bizim bu kampanyadan sorumlu genel başkan yardımcımız, CHP’deki arkadaşlarla iletişime geçecek ve bunun altyapısını hazırlayacaklar” açıklamasını yapmıştı.

Eski CHP milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada tartışma programı ile alakalı olarak yeni bir iddia ortaya attı. Yarkadaş, Yıldırım’ın programı TRT’de yapmak istediğini söyledi. Yarkadaş’ın tweet’i şu şekilde: “Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım’ın hangi kanalda tartışacağı da ayrı bir konu… Binali Yıldırım’ın çalışma arkadaşları tartışmanın TRT’de yapılmasını istiyor. Yıldırım’ın kurmayları, İmamoğlu’nun kurmaylarına “Tartışma TRT’de olsun” teklifini götürecek”

“BEN İSTANBUL'U KONUŞMAK İSTİYORUM”

Yüksek Seçim Kurulu’nun, (YSK) 31 Mart'ta gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal ederek 23 Haziran’da tekrar sandığa gidileceği doğrultusundaki kararının sonrasında Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, çıktığı programlarda bir zamandır rakibi Binali Yıldırım ile canlı yayında tartışmak istediğini söylüyordu.

Yıldırım, İmamoğlu’nun teklifine, “Tek bir koşulum var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum” biçiminde cevap vermişti. NTV’de yaptığı açıklamada da ”Biz karşılıklı bir yayına çıkma hususunda prensip olarak tamam dedik” açıklamasını yapmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal