Binali Yıldırım: Gece Yarısı 5 Dakikada Karar Çıkardılar

Bir televizyon programına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, “Gece yarısı 5 dakikada karar çıkardılar, bizim arkadaşlar kapıdan içeri giremediler" dedi.

14.06.2019-00:07 - (Son Güncelleme: 14.06.2019-00:00)

Binali Yıldırım, bir televizyon programına konuk olarak açıklamalarda bulundu.

"BİZİM ARKADAŞLARIMIZ KAPILARINDAN İÇERİ GİREMEDİ"  

Binali Yıldırım, “1 milyona yakın oy sayıldı. 1 milyon oyda aradaki fark 29 binden 13 bine indi. Bu durumu görünce, yarıdan fazla oyu kurtardığımızı görünce dedik ki, 'bir dakika bu oyların tamamı sayılmalı’. Çünkü bu sonuç değişecek gözüküyor. 1 milyon oyda 29 binden 13 bine geriledi, 1 milyon daha saysak bizim tarafa geçiyor, geriye kalan 6,5 milyonu daha saysak açık ara öne geçiyoruz. Bunu gördü CHP. Gördü ve şiddetle hemen müracaat etti, bizim arkamızdan. Hem de gece yarısı. Gece yarısı il başkanı gitti ve İl seçim hakimleriyle bir araya geldi ve 5 dakikada karar çıkarttı. Bizim arkadaşlarımız kapılarından içeri giremediler" ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ HEYETİN ADLİYEDEN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENMİŞTİ  

CHP'li heyet 2 Nisan 2019 tarihinde saat 20.18 sıralarında stanbul İl Seçim Kurulu'nun da bulunduğu Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Heyetin adliyeden çıkış anları kameraya yansımıştı. Heyette, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yer alıyordu. CHP heyeti saat 20.45 sıralarında adliyeden ayrılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal