Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'nun Ortak Yayın Teklifine Cevap Verdi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'a, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'nun birlikte televizyona çıkma teklifi soruldu. Yıldırım, "Olabilir tabii. Onlar görüşülür kararlaştırılır. Tek başına olmaz" dedi.

24.05.2019-17:37 - (Son Güncelleme: 24.05.2019-17:31)

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'nun televizyon programına çıkma davetine, "Olabilir tabii. Onlar görüşülür kararlaştırılır. Tek başına olmaz" cevabını verdi. Karar vermek için düşünüp düşünmediği sorulan Yıldırım, "Gerekirse olur. Daha günümüz var" dedi.

YILDIRIM MAHALLELİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile beraber cuma namazını Beyoğlu'nda Arap Camisi'nde eda etti.

Cuma namazının sonrasında Oktay ve Yıldırım, Arap Cami Mahallesi Muhtarı Verkin Arıoba Kasapoğlu'yla görüşerek, mahallenin problemlerini dinledi. Esnafı da ziyaret eden Oktay ve Yıldırım, onlarla sohbet etti.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldırım, Beyoğlu'nda vatandaşların ve esnafın ilgisinin güzel olduğunu ifade etti.

"GEREKİRSE DÜŞÜNÜLÜR, DAHA GÜNÜMÜZ VAR"

Yıldırım, bir gazetecinin, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'yla birlikte televizyon programına çıkma meselesi ile alakalı, "Olabilir tabii. Onlar konuşulur kararlaştırılır. Tek başına olmaz" yanıtını verdi.

Yıldırım, "Karar vermek için düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Gerekirse düşünülür. Daha günümüz var" biçiminde cevapladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal