Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile Ortak Yayına Çıkma Konusunda Tek Şartını Açıkladı

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile ortak canlı yayına çıkma konusunda açıklama yaptı. Yıldırım, "Yalnızca tek bir şartım var. İstanbul'u konuşacağız" dedi.

28.05.2019-09:54 - (Son Güncelleme: 28.05.2019-12:36)

Fox TV'ye açıklamalar yapan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'yla ortak yayın yapma meselesi ile alakalı konuştu. Yıldırım, "Yalnızca tek bir şartım var. İstanbul'u konuşacağız." dedi.

Binali Yıldırım, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. İBB Başkanlığı seçiminde saat 23.25'te seçimi kazandığını söyleyen Binali Yıldırım mesele ile alakalı sorulan soru ardından şunları söyledi:

"BU BİR HATAYSA BENİM"

"Bu açıklamaya gerek vardı. Çünkü bu açıklamanın ardından sandık kurullarındaki arkadaşlarımız demoralize olurlardı. Arkadaşlar simülasyon yaptı, yüzde 98'den fazlası açılmış, bundan sonrası değişmeyecek dediler. Ben de bu açıklamayı yaptım. Ben bu açıklamayı yaptım. Bu bir hataysa hata benim"

ORTAK YAYIN ÇAĞRISI

Yıldırım, İmamoğlu'yla beraber ortak yayın meselesi ile alaklı sorulan soru ardından "Bize sordular olabilir dedik. Ona sordular o da 'Olabilir' dedi. Bunun zamanlaması ilerde düşünülür. Gene aynı şeyi söylüyorum beraber karar vermek gerek. Kiminle hangi kanalda yapacağımız konusu benim açımdan fark etmez. Ben her kanala çıkarım. Diğerleri de istiyor. Her türlü her yerde oluruz. Yalnızca tek bir şartım var. İstanbul'u konuşacağız. İstanbul haricinde konuşamayacağımdan değil. İstanbul'a haksızlık etmek istemem. İstanbul adayıysak İstanbul'u konuşmamız gerek" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal