Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu Canlı Yayınının Detayları Belli Oldu

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Binali Yıldırım - Ekrem İmamoğlu canlı yayınının detayları belli oldu. Programın tüm kanallarda logosuz bir şekilde verilmesi bekleniyor.

10.06.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-13:13)

23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerinin öne çıkan iki adayı Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayın planlaması için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay vazifelendirildi.

İki siyasetçi bugüne dek birden fazla görüşme gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre, görüşmelerde önceden çekim, banttan yayın gündeme geldi. Moderatör hususunda ise 'sorular ortak tespit edilsin, moderatör yalnızca okusun' teklifi yapıldı. Fakat iki öneri de kabul edilmedi.

CHP, partiye çok yakın görünen bir televizyoncunun programda moderatörlüğüne sıcak bakmıyor. İktidara yakın yayın politikası izlediği nedeniyle de TRT'de yayın önerisi olumlu karşılanmıyor. Gazeteduvar'ın aktardığına göre, CHP'de genel görüş, programın moderatörü kim olacaksa programın o moderatörün çalıştığı kanalda yayınlanması, ayrıca diğer yayın kuruluşlarına da logosuz yayın olanağı verilmesi.

Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal