Binali Yıldırım, Beşiktaş Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Beşiktaş Çarşı’yı gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Gezinin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Görüşlerimiz tabi ki farklı oluyor ama hiçbir şey gönül kırmaya değmez” dedi.

18.05.2019-18:27 - (Son Güncelleme: 18.05.2019-18:16)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, gün içerisinde bir dizi programa katıldıktan sonra Beşiktaş Köyiçi Caddesi'ne gelerek vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU  

Yaklaşık 1 saat boyunca Köyiçi Caddesi'nde gezen Binali Yıldırım'a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binali Yıldırım’ı karşısında gören vatandaşlar fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. İş yerlerini de ziyarette bulunan Yıldırım, vatandaşlarla seçimlere yönelik görüş alışverişinde bulundu. Çocuklarla yakından ilgilenen Binali Yıldırım, gezi esnasında Kartal Heykelinin yanındaki Türkiye Gençlik Birliği’nin standını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi altında,  turuna devam eden Yıldırım'ın, bir balıkçıya uğrayarak eline kalkan balığı alıp sohbet etmesi renkli görüntüler oluşturdu.

"HİÇBİR ŞEY GÖNÜL KIRMAYA DEĞMEZ"

Gezi sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “Çarşıyı bir saatte bir arpa boyu yol aldık. Çok yoğun oldukça hareketli, gayet güzel geçti. Bu demokrasinin güzelliği, ne kadar güzel insanlar düşüncelerini ifade edebilir ama hiçbir zaman birbirimize ağır sözler söylememeliyiz. Görüşlerimiz tabi ki farklı oluyor ancak aynı ülkede yaşıyoruz, aynı havayı soluyoruz, tasamız bir sevincimiz bir, hiçbir şey bir gönül kırmaya değmez” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal