Bilecik Pazaryeri'nde İkamet Eden Zekiye Tekin, Sekreter Olarak Girdiği Belediyeye Başkan Oldu

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Özel Kalem Müdürü iken görevden alınan Zekiye Tekin, bağımsız olarak belediye başkanı adayı oldu. Tekin yapılan seçimler sonrasında sekreter olarak girdiği belediyeye başkan oldu.

02.04.2019-09:29 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-09:14) Bilecik Pazaryeri'nde İkamet Eden Zekiye Tekin, Sekreter Olarak Girdiği Belediyeye Başkan Oldu

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, belediyede özel kalem müdürü olarak görev yaparken yeri değiştirilen Zekiye Tekin (41), bu duruma tepki gösterip, bağımsız olarak girdiği seçimlerde belediye başkanı oldu. Tekin, "Tüm kadınlarımıza bir kadının dik durup neleri başarabileceğini en güzel biçimde göstermek için, örnek olmak için böyle bir yola çıktım" dedi.

SEKRETER OLARAK GİRDİĞİ BELEDİYEDE ŞİKAYET MASASINDA ÇALIŞTIRILDI

Bilecik'in 11 bin nüfuslu Pazaryeri ilçesinde ikamet eden Zekiye Tekin, 2004 senesinde sekreter olarak girdiği belediyede Özel Kalem Müdürlüğü vazifesine dek yükseldi. Geçen yaz bu vazifesinden alınan Tekin, şikayetlerin dinlendiği masada çalıştırılmaya başlandı. Bu duruma tepki gösteren Tekin, belediyeye başkan olmak istedi.

BAĞIMSIZ ADAY OLARAK GİRDİĞİ SEÇİMDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANDI

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için AK Parti'ye aday adaylığı başvurusu yaptı. Fakat aday gösterilmeyen Tekin, bağımsız aday olmaya karar verdi. Seçim çalışmalarına girişen Tekin, sokak sokak gezerek konuşmalar yaptı ve projelerini aktardı. Dün de seçimlerde annesiyle beraber oyunu kullanan Zekiye Tekin, 17 sandığın açılmasının sonrasında seçimlerde 1596 oy alarak belediye başkanlığını elde etti. Tekrar aday olar iki dönemdir Pazaryeri Belediye Başkanı olan Muzaffer Yalçın ise 1019 oyda kaldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal